Skip to main content

Export auto's & Oldtimers

Wij zijn expert in export van auto's.

Dankzij 18 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het opkopen en verkopen van wagens.

Bent u dus van plan om je wagen te verkopen, neem dan zeker contact met ons op. Gegarandeerd dat u een mooie prijs zal krijgen voor uw auto.

Overweegt u uw auto te verkopen?

Dan moet u weten dat onze auto-export u aanzienlijke voordelen kan bieden?
Door uw auto te exporteren, opent u de deur naar een wereldwijde markt, waardoor u uw kansen op een snelle verkoop en een betere prijs vergroot.

De export van auto's stimuleert economische groei in de auto-industrie, wat resulteert in een toenemende vraag naar gebruikte auto's. Dit betekent dat u kunt profiteren van een groter aantal potentiƫle kopers en concurrentie tussen kopers, wat gunstig is voor uw onderhandelingspositie.

Bovendien kan de exportmarkt een hogere waarde bieden voor uw auto, vooral als het een populair model is in het buitenland. Dus als u overweegt uw auto te verkopen, is onze auto-export zeker iets om te overwegen voor een snellere verkoop en een betere prijs.

Waarom de export van uw auto aan ons toevertrouwen?

Wekelijks worden wij gecontacteerd door buitenlandse firma's die wagens wensen op te kopen. Steeds hebben wij getracht om binnen deze markt op een eerlijke manier handel te drijven. Zowel de verkopers als de opkopers worden eerlijke prijzen aangeboden.

Het is dus juist deze ingesteldheid, die wij sinds de opstart van onze zaak hanteren, die er voor zorgt dat wij onze wagens makkelijk kunnen doorverkopen.


CONTACT FORMULIER